Fortunasittardnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.
Thuis » Club Friendlies 3 » Wedstrijden » EVV - Fortuna Sittard

EVV - Fortuna Sittard

Donderdag, 1 augustus 2024
02:00

Stadion

-

Scheidsrechter

-

Locatie

-

Wedstrijd EVV - Fortuna Sittard

Live-evenementen voor EVV - Fortuna Sittard starten na de aftrap. De aftrap voor deze wedstrijd is op Donderdag, 1 augustus 2024 om 02:00

Statistieken EVV - Fortuna Sittard

Statistieken voor EVV - Fortuna Sittard worden na de aftrap getoond. De aftrap voor deze wedstrijd is op Donderdag, 1 augustus 2024 om 02:00

Opstellingen

Zodra de opstellingen voor EVV - Fortuna Sittard gepubliceerd zijn, zullen ze hier verschijnen.

Head 2 Head

Laatste onderlinge resultaten
EVV 2 - 1
26 juli 2016
Fortuna Sittard
EVV 1 - 1
2 juli 2011
Fortuna Sittard

Fortunasittardnieuws.nl

Bezoek Fortunasittardnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Fortuna Sittard van Sittard. Blijf op de hoogte van de laatste Fortuna Sittard transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Fortuna Sittard wedstrijden.

Fortunasittardnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Fortunasittardnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Fortunasittardnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Fortunasittardnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.